Hemmy van Haaren

Hemmy van Haaren

Afbeelding Afbeelding

Hemmy's werkfruit & schoolfruit​​​​​​​

Wil jij een gezonde werkplek creëren met elke dag een verantwoord tussendoortje binnen handbereik voor jouw personeel? Ga dan voor Hemmy’s werkfruit.

Wij bezorgen graag wekelijks een fruitbox* bij jouw bedrijf. De fruitbox wordt zorgvuldig samengesteld; het liefst met fruit van lokale telers. Je proeft wel waarom!
* Extra mogelijkheden voor de fruitbox zijn: verse smoothies, groenteshotjes en fruitsalades.

Werkfruit bestellen per e-mail Bel en bestel 


Waarom Hemmy's werkfruit?

✓ 

Stimuleren van personeel in gezonde voeding

✓ 

Kwaliteit dat je proeft

✓ 

Hemmy kiest zijn fruit lokaal

✓ 

Jij plukt er de fiscale vruchten van

Ook de werkvruchten plukken?

Bestel jouw werkfruitschaal met korting!
Ter introductie bieden wij de eerste maand een wekelijkse fruitbox aan met 10% korting. Ervaar de gehele beleving van eerste bestelling tot herhaalaankoop.

✓ 100% vers

✓ Variatie per seizoen!

✓ Dagelijks opzegbaar!Wanneer werkfruit?

Dagelijks een portie arbeidsvitaminen!

Aan het begin van elke week komen we bij je langs met een schaal boordevol vers fruit. Afhankelijk van het aantal medewerkers bepalen we in overleg de hoeveelheid voor een hele week. En waar nodig vullen we één of twee keer per week aan. Zo maken we met een dagelijkse portie arbeidsvitaminen werkfruit echt onderdeel van jullie bedrijf.

Maak prioriteit van vitaliteit!

Volgens landelijke cijfers eet maar 26% van jouw mannelijke en 32% van je vrouwelijke collega’s dagelijks fruit. De rest komt niet aan de dagelijks benodigde vitamines en fruitvezels. Het gevolg? Lagere concentratie, slechtere prestaties, afnemende vitaliteit en minder sfeer. Voorkom het en maak met werkfruit prioriteit van vitaliteit.

Welk werkfruit?

Elk seizoen een eigen smaak! Ons werkfruit bestaat uit de allerbeste kwaliteit appelen, kiwi’s, handperen, bananen, mandarijnen en sinaasappelen. Deze vullen we aan met heerlijk seizoenfruit zoals aardbeien, perziken, nectarines, pruimen en druiven. Zo variëren we met het lekkerste wat het seizoen te bieden heeft.

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, u kunt hiernaar vragen bij aankoop in onze winkel.