Manolio olijfolie

Hou jij van lekker en gezond eten? Dan mag deze olie in jouw keuken niet ontbreken!

De olijfgaarden van Manolio zijn gelegen aan de westelijke zijde van de heuvels langs de kust op de West-Peloponnesus, in de buurt van Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen.

Manolio olijfolie is afkomstig van de olijven van de Koroneiki olijfboom

Er wordt handmatig geoogst op traditionele wijze, op het moment dat de olijf vroegrijp is. Tevens wordt de boom tot 50% gesnoeid om hem krachtig te houden zodat er geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest nodig zijn.

Binnen 24 uur worden de olijven in justen zakken naar onze eigen centrifuge perserij gebracht en daar wordt de eerste koude persing verkregen op een lag toerental.

Door het juiste oogstmoment en de snelle verweking van de olijven, heeft de olie een zachte fruitige en licht peperige smaak.

Extra Vergine Olijfolie

  • Kleinschalige familieproductie
  • Eigen olijfgaarden
  • Ambachtelijk geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen
  • Absoluut 100% eerste koude persing
  • Super voor dressings en salades
  • Heerlijk om in te bakken
  • Cholesterolvrij

 

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.